Blogg om djur, natur, friluftsliv, resor och upplevelser

Blogg om djur, natur, friluftsliv, resor och upplevelser

Golfpaket i Skåne

- Posted in Upplevelser by

Vi har bokat ett golfpaket i Skåne!

Äntligen har vi bokat vårt golfpaket i Skåne. Vi har pratat om det alldeles för länge nu, och med allt som händer i livet har det varit svårt att få till det helt enkelt. Nu när vi till slut lyckats komma överens ska bli så skönt att komma iväg med hela familjen och ta det lite lugnt tillsammans. Förutom själva golfpaketet har vi inte planerat in jättemycket för semestern, men det blir självklart en del aktiviteter för barnen också. Det känns inte rätt att semestern ska kretsa helt kring golf, även om det är det jag ser mest fram mot :)

Jag har iallafall bokat ett golfpaket i Trelleborg som jag mycket ser fram emot. Jag har länge hört mycket gott om både klubben och dess golfbanor, och i golfpaketet ingår både logi, mat, och plats på golfbanan för oss alla. Det finns också en hel del saker för barnen att göra, om dom inte skulle känna att dom vill hänga med oss på banan.

Min familj älskar att spela golf så att boka ett golfpaket i vackra Skåne var en självklarhet för oss! Golfklubben ligger beläget nära havet och det är väldigt unikt för en golfklubb. Jag älskar havet och känna vinden pusta. Klubben ligger också nära många andra vackra platser som vi gärna hade passat på att besöka.

Något jag hört om denna golfklubb är att maten på ska vara helt otrolig! Dom har välutbildade kockar som lagar god mat som går att avnjuta på idylliska platser runt banan. Perfekt efter en lång dag på golfbanan!

Nu kan vi inte annat än att se fram mot vår efterlängtade semester med familjen!

Vi har bokat ett golfpaket i Skåne